معلومات العضو
عضو ذهبى
معلومات إضافية كيف تعرفت علينا : ياهو
الجنس :
المهن :
الهواية :
المزاج :
الدولة :
عدد المساهمات : 310
تاريخ التسجيل : 02/07/2012
معلومات الاتصال | موضوع: طريقة تنسيم الملح أو مايعرف بالملحة المنسمة الثلاثاء يوليو 09, 2013 5:21 pm | |
|
رابعة الثومة او نصف كيلو قشريه وتدق مع بكية الملحة حتى تولى على شكل كريمه وتعمل فى بلاطو وتضيفى ليها 2 بكيات الملح وخليها تنشف فى الضل
حفنة الازير + حفنة الزعتر + حفنة ورقة سيدنا موسى و حفنة بصلة خضارية مقطعة و 2 معالق النافع اختيارية منين تنشف الثومة تعاودى تدقيها فى المهراز وتطحن فى مولينكس وتكب فى القصرية العشوب تسهظ فى المقلة وخليها تبرد وتطحن وتضاف للملحة وتضيفى ليهم كاس الابزار و كاس الكامون البلدى و كاس سكنجبير وكاس الخرقوم تخلط الكل وتقسم فى بلاستيكات ممكن يبقاو عندك العام كامل
|
|